Kurser

Jag håller kurser inom  jakt/apportering både för SSRK och i egen regi . Är certifierad SSRK instruktör för retriever och använder mig självklart av positiva träningsmetoder. Det goda samarbetet mellan dig och din hund skapar arbetsglädje och framgång.  Motivation, relation och effektiva belöningar är fundament i träningen.

Kurs i tolling

Prova på tolling eller för dig som antingen vill lära dig grunderna för att starta på prov eller komma vidare i tollingen i högre klasser erbjuder jag kurser i tolling. Förutom praktiska övningar går vi igenom bakgrund, regelverk, hur vi tollar praktiskt, vad domaren tittar på mm. Nivån läggs utifrån varje hund. 3 ggr, 4 – 6 deltagare.

Är du intresserad av att gå apporteringskurs för mig hänvisar jag i första hand till SSRK. Vill du anlita mig för kurs/kennelträff/temadag mm  kontaktar du mig enklast via kontaktformuläret för vidare diskussion kring innehåll osv.

Jag tar även emot enskilda ekipage för privat träning eller mindre grupper som vill ha mer tid för individuell träning och rådgivning.

Mitt företag heter Jilla Kompetens AB och innehar självklart F-skattesedel och är momsregistrerat.